at Guggenheim

Dror was invited to participate in the Guggenheim’s exhibition, Contemplating the Void: Interventions in the Guggenheim Museum. The benefit exhibition serves as a finale to the museum’s 50th anniversary , featuring renderings of visionary projects in a salon-style installation. The wall represented in Dror’s watercolor is made of the QuaDror squares, which are designed in such a way that when they are placed on the floor in the open position, they form a rhombus. The beginning and end edges of the wall then create a true vertical as they climb up parallel to the slope of the floor. By creating this continuous wall spanning 410° in the middle of the spiraling floor, Dror conveys the uniquely unbroken feeling of the space by showing an additional beginning and end.


Use arrow keys to navigate through projects  

Please rotate